Blue

Balloons

.

W

E

B

s

i

t

e

Web Design Studio
Ποιοι είμαστε

Τα "Μπλε Μπαλόνια" της Άνθρωπος & Πολιτισμός, αποτελούν μια ενθουσιώδεις ομάδα, με μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής και του web design.

 Η ανάγκη τους να προσφέρουν στην κοινωνία και η αγάπη τους για δημιουργία, τους καθιστά δυναμικούς υποστηρικτές των δράσεων του συνεταιρισμού.

 Η ομάδα έχει ενταχθεί πλήρως στο χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα της Άνθρωπος & Πολιτισμός , “ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΙΤΟΝΕΣ” και προσφέρει τις υπηρεσίες της καθημερινά με στόχο την τόνωση και την πραγματική ανάπτυξη των τοπικών αγορών.

Στόχος της ομάδας είναι  να αποδείξει πως  καμιά τεχνητή ή πραγματική κρίση δεν μπορεί να ανακάμψει  την πορεία προς την επιτυχία.

            Δυναμικά

Ονειρευόμαστε

Δημιουργούμε

Ψηφιακές εμπειρίες

Εξερευνούμε

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Γιατί είναι απαραίτητη μια εταιρική ιστοσελίδα;

Απλά γιατί όλοι αυτοί που θέλετε να επικοινωνήσετε, να τους ενημερώσετε για τα νέα της εταιρίας σας, να τους δείξετε τα προϊόντα που εμπορεύεστε ή ακόμη να τους δείξετε πως είστε εδώ για αυτούς, πως καλά κάνουν που σας εμπιστεύονται..όλοι αυτοί βρίσκονται online, χρησιμοποιούν το ίντερνετ καθημερινά, στον υπολογιστή ή στο κινητό τους.

 

Γιατί τα πράγματα γύρω μας κινούνται με ταχύ ρυθμό, και δεν γίνεται εμείς να γυρίσουμε την πλάτη σε αυτό που ονομάζουμε εξέλιξη, στο μέλλον. Το πιο πιθανό θα είναι μια μέρα να μας γυρίσει και αυτό την πλάτη..

 

Γιατί έχουμε ξοδέψει μια περιουσία για να στήσουμε την επιχείρηση μας, το μαγαζί ή το γραφείο μας, δεν μας γνωρίζει σχεδόν κανείς έξω από τα γεωγραφικά όρια της πόλης ή της περιοχής μας..

 

Γιατί μπορούμε να φτιάξουμε μια απίστευτα μεγάλη "βιτρίνα" στο μαγαζί μας, χωρίς να χρειάζεται να στοκάρουμε σε εμπόρευμα ούτε ένα ευρώ!!

"Η διαφήμιση είναι τελείως περττή. Εκτός αν θες να βγάλεις λεφτά.."

Jef I.Richards, Αμερικανός θεωρητικός Διαφήμισης

DON'T BE SHY

SAY HI!

Έχετε ξεμείνει από ΙΔΕΕΣ;

ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΘΟΝΕΣ

Inbound Marketing

Για να έχουν μετρήσιμα αποτελέσματα όλες σας οι ενέργειες

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ eshops ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Σελίδες που είναι φτιαγμένες για να "πουλάνε"

Τέλεια προσαρμοσμένες για λειτουργία από κινητό

 

Google services & SEO

Μεγιστοποίηση του όφελους για κάθε ευρώ που πληρώνεται για την διαφημιστική σας κάμπάνια

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Ολοκληρωμένη στρατηγική για υψηλό engagement

Screenshot_7
Screenshot_6

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ eshops ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Η ιστοσελίδα σας αποτελεί την δική σας επένδυση στο διαδίκτυο. Αποστολή του είναι να αποτελέσει το ιδανικό εργαλείο δουλειάς το οποίο θα ενισχύσει την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης σας και φυσικά θα αυξήσει την κερδοφορία της. Επιλέγοντας την ομάδα μας, θα διαπιστώσετε αφενός ότι η ποιότητα της δουλειάς μας ανταποκρίνεται στην εμπιστοσύνη που μας δείξατε και αφετέρου ότι τιμάμε αυτήν την εμπιστοσύνη σας γιατί ό,τι σχεδιάζουμε αφορά εσάς! Και ό,τι δημιουργούμε είναι αποκλειστικά για εσάς!